Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men vi gemmer aldrig personlige oplysninger i en cookie.
En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Lorentzen & Farsinsen overholder altid EU’s Persondataforordning (GDPR) og dansk lovgivning.

Hvor længe lever en cookie?

Nogle cookies slettes , så snart du forlader et website, andre varer flere år. De fleste cookies har en levetid på 12-24 måneder. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden.

Cookies fra andre

Vi bruger cookies til at give brugerne en optimal oplevelse på sitet og til at målrette vores markedsføring.
Vi anvender Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen – men ikke om brugerne.

Vi bruger også cookies til markedsføring.

Vi bruger cookies fra:

  • Google Analytics (24 måneder)
    • Google Analytics-cookies bruges til at spore besøgendes adfærd på siden og få oplysninger om hvilke sider, en bruger besøger. Vi ved ikke hvem du er, men vi ved, at du har været her…
  • Checkfront
    • Checkfronts cookie bruges til at huske de datoer og tidspunkter du har valgt i forbindelse med en booking, så du ikke behøver at starte forfra hver gang.
  • Facebook (3 måneder)
    • Facebooks cookies bruges til at skabe målgrupper af brugere, som har besøgt vores website. Disse målgrupper kan vi efterfølgende bruge til at ramme brugerne med relevant indhold. Det er det, som i dagligt tale kaldes retargeting og du er tæt på at falde helt bagom dansen hvis du ikke selv benytter det.

De indsamler anonyme data, men kan også indsamle personhenførbare data, f.eks. IP-adresser. Alle undtagen Checkfront deler data med 3. part.

Sådan slipper du for cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få vejledning i, hvordan du undgår at modtage cookies, får en advarsel om cookies eller sletter de cookies, der ligger på din harddisk.
Ofte kan du også finde hjælp i din egen browser. Som regel skal du bare trykke F1 og så søge efter “cookie”.

Men husk, at du mister mange brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies.

Vi beskytter persondata

Hvis du deler personlige informationer med Lorentzen & Farsinsen, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer vi dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

Personoplysninger bruges bl.a. til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Dette kunne f.eks. være ønsket om at blive tilmeldt nyhedsbrevet eller booking af en online-session.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbreve), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Det er kun relevante personer hos Lorentzen & Farsinsen, der har adgang til disse data.

Vi gemmer ikke personlige data, uden at du har givet samtykke.

Personlige informationer, der er blev delt med Lorentzen & Farsinsen, deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.

Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb (Checkfront og Dinero). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Ændringer af retningslinjer

Internettet og digitale tjenester udvikler sig meget hurtigt. Dette kan medføre, at Lorentzen & Farsinsen bliver nødt til at ændre retningslinjerne for, hvordan vi håndterer personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I tvivl – så kontakt os

Ifølge Persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Lorentzen & Farsinsen
Bundgårdsballe 43
5400 Bogense
info@lorentzen-farsinsen.dk
CVR: 39 49 53 76

https://lorentzen-farsinsen.dk